Over Mad Parfurms

Geur is onze passie!

Bij Mad Parfums delen we een diepe passie voor geuren. Onze reis begon vol liefde voor de wereld van aroma's, en met elke dag groeit onze liefde voor geuren. Met een schat aan fascinerende aroma's als onze inspiratie, hebben we onze parfums zorgvuldig samengesteld volgens de laatste trends.

Dit opent de deuren naar liefde, niet alleen voor ons, maar ook voor u, onze gewaardeerde klanten. We koesteren onze dierbare vrienden en klanten die onze producten hebben omarmd en hun ervaringen hebben gedeeld. We hopen op nog vele gedenkwaardige momenten samen, doordrenkt met liefde.

De beste kwaliteit

Waar wij voor staan

Sinds 2000 is Mad Parfums actief in de geurindustrie zonder verpakking. We hanteren productkwaliteit en onvoorwaardelijke klanttevredenheid als onze voornaamste pijlers voor succes. We halen al onze ingrediënten bij 's werelds vooraanstaande producenten van samengestelde parfums en leveren deze aan onze klanten.

Bij Mad Parfums worden al onze producten geïmporteerd volgens de strenge normen van de IFRA (International Fragrance Association), de EFFA (European Flower Fragrance Association), en de RFIM (Research Institute for Fragrance Materials). Onze parfums worden vervaardigd in overeenstemming met de strikte eisen van het Turkse Ministerie van Volksgezondheid, onder toezicht van toegewijde chemici die de originele parfumsamenstelling trouw blijven.